Disko­grafia

Tilaa Annika keikalle

Annika Eklundin julkaisut

Annika Eklund on julkaissut solistina kuusi pitkäsoittoalbumia ja erillisiä singlejulkaisuja. Annika on vieraillut myös muiden artistien levyillä, kuten Yö, Pettävällä jäällä, (Kuolematon 2004) , Mikael Konttinen, Marraskuu, (Ota kiinni 2009), Juha Metsäperä Kaikista kaunein, (Hyvä sydän 2012).

Shanghain valot (feat. Spekti & Annika Eklund)

Single 2023

Shanghain valot (feat. Spekti & Annika Eklund)

Uudistettu versio vuoden 2006 hitistä Shanghain valot, jonka DJ Oku Luukkainen on remixannut uuteen muotoon. Mukana fiittaamassa räp-artisti Spekti!

Kuuntele

Hetki vielä

Single 2023

Hetki vielä

Hetki vielä tuntui heti omalta laululta. Tämän biisin voisi omistaa kesälle koska rakastan kesää: Tahdon pysähtyä tähän, ollaan edes hetki vielä!

Kuuntele

Kohta jo kotona

Single 2023

Kohta jo kotona

Jokainen kantaa mukanaan omaa lapsuuttaan ja muistojaan, tässä laulussa lämpimät lapsuudenmuistot ja tieto turvallisesta kodista ja läheisistä kantavat raskaidenkin reissujen läpi. Kotona saa levätä ja rauhoittua, toisaalta keikoilla saa päästää irti arjen haasteista ja murheista.

Kuuntele

Suora lähetys

Single 2022

Suora lähetys

Laulun on sanoittanut Tiina Vainikainen ja säveltänyt yhdessä Tiina Vainikainen ja Janne Huttunen. Sovitus Janne Huttunen.

Kuuntele

Taitekohta

Single 2022

Taitekohta

Valoisa laulu kertoo muutoksesta, elämän taitekohdista jolloin voit itse muuttaa suuntaa kohti parempaa omilla asenteilla ja valinnoilla. Laulun on sanoittanut Annika Aakkula ja säveltänyt Antti Kleemoja ja Pasi Ojala.

Kuuntele

Ketään sellaista

Single 2020

Ketään sellaista

Laulun aiheena ovat kipukohdat, riittämättömyyden tunne ja pelot. Biisi kertoo myös lempeästä ja hyväksyvästä rakkaudesta. Laulu on omistettu ihmiselle joka on pysynyt rinnalla vaikeinakin aikoina. Hänen seurassa kelpaat ja riität ihan sellaisena kuin olet. Sanoituksen on tehnyt Eija Hinkkala, sävellys Antti Kleemola ja Pasi Ojala.

Kuuntele

Haaveet tallella

Single 2020

Haaveet tallella

Laulu tehtiin koronasulkujen aikaan, kun esiintyjien työnteko oli estetty epidemian vuoksi. Haaveilu nousi tärkeäksi selviytymiskeinoksi. Laulun teemana on ystävyys, jonka merkitys on korvaamattoman tärkeä. Haaveita on hyvä olla, kaikki haaveet ei toteudu, mutta niitä voi aina keksiä uusia. Pieniä ja suuria haaveita.

Kuuntele

Missä on mun Strömsö?

Albumi 2012 - 9 kappaletta

Missä on mun Strömsö?

20-vuotis uran taitekohta, lapsuudenmaisemat, Strömsö, Vaasa, Vaarin vanha Saabi. Niin pieni, Kadotettu rakkaus, oman bändin kanssa äänitetty studioalbumi... Tämä albumi ei ole vain positiivista energiaa, vaan täynnä inhimillisiä tunteita.

Kuuntele

Valonarkaa

Albumi 2009 - 11 kappaletta

Valonarkaa

Valonarkaa-albumin nimikkoraita on yksi suosikkibiiseistäni omasta tuotannosta. Albumilla on myös Kerkko Koskisen upea sävellys, Julia jäi henkiin. Studio-albumilla soittaa oma yhtyeeni ja äänittäjänä teki upeaa jälkeä Ilkka Wirtanen. Levyn laulusessioista on jäänyt vahvasti mieleen raskausaika, jolloin odotin esikoistamme.

Kuuntele

Rakkausseikkailu 2007

Albumi 2007 - 12 kappaletta

Rakkausseikkailu 2007

Rakkausseikkailu 2007 on Annika Eklundin neljäs pitkäsoitto. Albumi sisältää Kerkko Koskisen hitit Ole hiljaa ja suutele mua, Afrikan tähti ja Rakkausseikkailu 2007. Säveltäjä ja tuottaja Esa Nieminen on levyllä suuressa roolissa. Rakkausseikkailun viimeinen raita on Ilkka Wirtasen tuottama herkkä Suudellaan, säv. Tomi Aholainen, san. Sinikka Svärd.

Kuuntele

Shanghain valot

Albumi 2006 - 11 kappaletta

Sanghain valot

Shanghain

valot on eniten kuunneltu kappaleeni, sen on säveltänyt Kerkko Koskinen ja sanoittanut Kyösti Salokorpi. Albumilta löytyy myös Esa Niemisen upeat sävellykset Sinussa on jotain, Sydän täynnä tyhjää ja Hän et olla voinut. Albumi sisältää myös pari biisiä säveltäjä-muusikko Antti Kleemolalta. Tällä levyllä mennään kovaa ja korkealta!

Kuuntele

Valoja ja varjoja

Albumi 2003 - 11 kappaletta

Valoja ja varjoja

Valoja ja varjoja-albumin syntyprosessi sai alkusykäyksen Tangomarkkinoilta. Levy on Mika Toivasen taidolla tuottamaa ja suurimmaksi osaksi myös hänen säveltämää pop-iskelmää. Albumi sisältää myös Yö-yhtyeen kappaleesta Särkyvää cover versio.

Kuuntele

Kaunis uni

Single 2020

Kaunis uni

Kaunis uni on debyyttialbumini, jossa esiinnyin taiteilijanimellä Annika. Albumi on julkaistu keväällä 1998 ja siitä julkaistiin 1997 ensisingle Tyttö sopassa. Levyn tuotti ihana legendaarinen Timo Lindström, johon tutustuin Lavatähti kilpailun kautta. Olin tuore ylioppilas ja keikkailin ahkerasti Annika ja Amor bändin kanssa. Käsilaukussa oli Nokian 1610 kännykkä.

Kuuntele

”Annika Eklundin raikas ääni ja Kerkko Koskisen nerokkaat kipaleet toimii saumattomasti yhteen. Ultra Bra -henkiset Ole hiljaa ja suutele mua sekä Rakkausseikkailu 2007 soivat meillä tiuhaan – myös toisentyyppinen Täysin maassa oon saa osakseen kuulijoiden toivepyyntöjä. Tämä on sitä Suomen suven raikkautta vailla vertaa!”

– Radio SUNin Jyrki Hakanen / ”Finnhitsaaja” ruotii populaarikulttuurin ilmiöitä